Magí Garcia ‘Modgi’

Còmic vist a Comedy Gold

Magí Garcia, més conegut com a Modgi, és un guionista i còmic de standup que va iniciar-se als escenaris de standup cap allà el 2016, on unes nits de comèdia mensuals especials al Medi també eren la llavor del que acabaria sent Comedy Gold. Que pugés als escenaris un còmic com el Modgi, juntament amb Tomàs Fuentes, amb uns referents tan similars als nostres té molt a veure en que comencéssim a pensar que feia falta un espai alternatiu a Barcelona. I aquí som anys després.

Després de formar part de l’elenc inicial del Soterrani i de formar part dels primers Roast Battles a Espanya (organitzats des de Comedy Gold), el Magí va ser pioner a l’estrenar Mític, el primer especial de standup comedy gravat en català (disponible per comprar a la seva web).

Ha escrit i col·laborat per a molts programes humorístics i actualment triomfa amb el podcast La Sotana, se’l pot veure regularment a l’Està Passant i, per suposat, als escenaris de Barcelona. També als nostres.

Coneix i admira

Admira el seu talent. O el que vulguis, no et jutjarem. Aquí trobaràs fotos i vídeos del Magí Garcia ‘Modgi’ realitzats als nostres shows. Tot el que trobis aquí és de KM 0 i, ep, recorda que té drets!