Albert Floyd

Còmic vist a Comedy Gold

Albert Floyd fa comèdia des que es va adonar que les idees que li rondaven pel cap, i que no s’atrevia mai a explicar, feien gràcia. Un còmic de standup amb un humor que passa de l’absurd al negre, amb tocs irònics i un estil amb clara tendència al oneline. Organitza tot aquest cotarro de Comedy Gold, des d’on impulsa el standup alternatiu des dels inicis, els Roast Fights —on hi participa regularment— i va ser un dels fundadors de l’Altre Mic, el primer open que apostava per la comèdia en català. I comença a perdre bastant cabell, no necessàriament relacionat però potser sí.

L’Albert també és un dels dos integrants del Bumping Mics, que comparteix amb Tomàs Fuentes. Un show on ha descobert la seva capacitat de fer crowdwork amb el públic i ser ràpid en alguna cosa: trobar respostes ocurrents i la improvisació d’acudits. En tota la resta de coses no és ràpid en absolut. A part de fer standup és el MC habitual dels shows de standup que organitza.

Actuacions previstesPropers shows

Podràs veure aquest còmic properament a algun dels nostres espectacles. Te'ls llistem aquí, perquè si no t'agrada gens puguis evitar venir. Però si t'agrada, no te'l perdis!

Coneix i admira

Admira el seu talent. O el que vulguis, no et jutjarem. Aquí trobaràs fotos i vídeos del Albert Floyd realitzats als nostres shows. Tot el que trobis aquí és de KM 0 i, ep, recorda que té drets!