Albert Floyd

Còmic vist a Comedy Gold

Albert Floyd fa comèdia des que es va adonar que les idees que li rondaven pel cap, i que no s’atrevia mai a explicar, feien gràcia. Un còmic de standup amb un humor que passa de l’absurd al negre, amb tocs irònics i un estil amb clara tendència al oneline. Organitza tot aquest cotarro de Comedy Gold, des d’on impulsa el standup alternatiu des dels inicis, els Roast Fights —on hi participa regularment— i va ser un dels fundadors de l’Altre Mic, el primer open que apostava per la comèdia en català. I comença a perdre bastant cabell, no necessàriament relacionat però potser sí.

Als seus inicis es va endur un concurs de monòlegs nacional (2015) i l’has pogut veure en monòlegs a Phi Beta Lambda, a totes les edicions del Cruïlla Comedy fins 2024 i a TV3. A part, també és un dels dos integrants del Bumping Mics, que comparteix amb Tomàs Fuentes. Un show on ha descobert la seva capacitat de fer crowdwork amb el públic i ser ràpid en alguna cosa: trobar respostes ocurrents i la improvisació d’acudits. En tota la resta de coses no és ràpid en absolut. A part de fer standup és el MC habitual dels shows de standup que organitza.

Coneix i admira

Admira el seu talent. O el que vulguis, no et jutjarem. Aquí trobaràs fotos i vídeos del Albert Floyd realitzats als nostres shows. Tot el que trobis aquí és de KM 0 i, ep, recorda que té drets!